Skip to main content

Hantverk

Skapande är en drivkraft som finns i oss alla. Idag behöver vi kanske mer än någonsin det handfasta skapandet – konst, handarbete, hantverk, slöjd. Bilda jobbar för att ge för att ge fler möjlighet att skapa och för att hitta mötesplatser med utrymme för hantverk och samtal.

Hantverk

Hos oss kan din grupp få utrymme att utvecklas. Vi erbjuder bland annat lokaler, utrustning och kunnig och engagerad personal. Genom att ha en studiecirkel hos oss kan vi tillsammans få er att växa.

Studiecirkel, kurs och evenemang

Lär dig något nytt tillsammans med oss!

Digital studiecirkel i skånskt yllebroderi

Digital studiecirkel i skånskt yllebroderi

Nu startar vi en digital studiecirkel i det spännande hantverket skånskt yllebroderi, ledd av Kristina Persson. (Kursen är nu fullsatt men du kan fortfarande göra en anmälan och blir då reserv. Om du inte får en plats nu kommer vi kontakta dig nä...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
  Pågående
 • Tillfällen
  Onsdag 18:00 - 20:30
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer
Virka dina egna face scrubbies/bomullspads

Virka dina egna face scrubbies/bomullspads

Vi träffas utomhus i Malmö (i liten grupp och med stora avstånd) för att tillverka virkade bomullsrondeller för ansikte/ansiktsrengöring och sminkborttagning.

 • Plats
  Malmö kommun, Skåne län
 • Datum
  Kommande
 • Tillfällen
  Fredag 13:00 - 15:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer

Vill du veta mer? Hör av dig!

Vi har varit med själva! Vi har alla egna erfarenheter inom ämnet, vilket underlättar när vi samarbetar. Det är bara att höra av dig om du undrar något.

Inga personer hittades.

Projekt och initiativ

Några exempel på projekt och initiativ, ofta skapat tillsammans med andra

CrAfter Work Örebro

CrAfter Work Örebro

CrAfter Work är ett tillfälle att vara kreativ tillsammans med andra. Alla är välkomna, oavsett om du kallar det du gör för pyssel, hantverk eller konst – eller ingenting eftersom du inte har kommit igång än!

Närkes Handaverk

Närkes Handaverk

Närkes Handaverk är en hantverksgrupp där man träffas, byter idéer och lär av varandra. Gruppens mål är att främja samt utveckla hantverk med garn och tråd med enkla hjälpmedel. Du behöver inte ha några förkunskaper för att vara med.

Unika lokaler för er verksamhet

Vi har lokaler där ni kan utöva er verksamhet. Utrustade, tillgängliga och anpassade för era behov.

Inga lokaler hittades.