Skip to main content

Ungdomens Hus i Uppsala

Här kan du läsa mer om vad som är på gång på Ungdomens Hus just nu.

Sommarhäng på Ungdomens Hus

I sommar kommer Ungdomens Hus ha roliga aktiviteter för dig som är 11-15 år! Varje tisdag och torsdag från den 29 juni – 29 juli kl 13-17 bjuder vi in till häng och aktiviteter. Du kommer kunna ägna dig åt pingis, pyssel och konst, skejt i rampen, teaterövningar, graffitimålning, film, tv-spel och brädspel. Allt under ledning av våra ungdomsledare. De flesta aktiviteter finns tillgängliga vid varje tillfälle, men några erbjuds bara vid några enstaka tillfällen:

8 och 22 juli kan du testa på improvisationsteater med Maximilian Hansen, läs mer om det här.

Den 27 juli har du chans att prova graffiti med Rasmus Nilsson, läs mer om det här.

Föranmälan krävs för garanterad plats

Antalet platser på varje aktivitet är begränsat, för att vi ska kunna genomföra aktiviteterna på ett smittsäkert sätt.

Det går bra att anmäla sig på plats, men föranmälda har företräde. Ha med kontaktuppgifter till målsman om du anmäler dig på plats! Om du får förhinder, till exempel blir sjuk, vill vi att du meddelar oss så snart du kan.

I anmälan anger du vilken eller vilka dagar du vill delta. Du behöver alltså bara anmäla dig en gång, även om du vill delta vid flera olika dagar.

Har du frågor om anmälan eller annat, kontakta: sommarhang.ungdomenshus@gmail.com.

Kostnad

Aktiviteterna är gratis och vi bjuder på fika och dryck. Vill du ha något extra att äta kan du köpa enklare mat i Ungdomens Hus café eller ta med egen.

Övrigt

Ungdomens Hus kommer hålla öppet för alla medlemmar under sommaren, om smittspridningen tillåter. Men för att delta på dessa aktiviteter krävs anmälan.

Vad brinner du för?

Har du ett intresse eller en idé du vill få hjälp att utveckla? Det kan vara allt från matlagning och stadsodling till att dj:a eller spela teater. Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång!

Läs artikel om Ungdomens hus