Skip to main content

Ungdomens Hus i Uppsala

Uppdaterad:

Här kan du läsa mer om vad som är på gång på Ungdomens Hus just nu.

Vill du själv arrangera något i samarbete med oss? Skriv till Rasmus eller gå förbi Ungdomens Hus och be att få tala med dagledaren.

Vi ses!

Sommar med Ungdomens Hus

Sommaren spenderas bäst på Ungdomens Hus! Bilda och Ungdomens Hus bjuder in dig som är 13-17 år till en sommar med aktiviteter och utflykter. Följ med på jordgubbsplockning i Ulva Kvarn, en cykeltur till Gamla Uppsala, lasergame, badutflykter, grillning och skattjakt eller Harry Potter-marathon.

Du betalar totalt 100 kronor och får delta på så många aktiviteter du vill. Vissa aktiviteter kräver en särskild anmälan – efter att du anmält dig till ”Sommar med Ungdomens Hus” får du ett anmälningsformulär där du kryssar för vilka aktiviteter du vill delta på.

Mer info och anmälan hittar du här.

Open Mic

Vi fortsätter de populära Open Mic-kvällarna på Ungdomens Hus under hösten. Varannan onsdag (ojämna veckor) med start 14 september är du välkommen att komma till oss och spela musik, läsa en dikt, spela en teaterscen, visa upp en talang eller vad helst du önskar.

Som alla arrangemang på Ungdomens Hus är dessa kvällar naturligtvis alkoholfria, men vi bjuder på te och kaffe samt försöker sälja fika så ofta vi har volontärer på plats.

Anmälan kan gärna göras på plats om du inte har specifika önskemål. Det går också bra att mejla [email protected].

Om Ungdomens Hus

Föreningen Ungdomens Hus driver Uppsalas främsta kulturhus för unga på Svartbäcksgatan 32. Här kan du fika och hänga alla vardagar mellan 14 och 19. Som medlem finns det möjlighet att utnyttja ateljé, spelrum, scen och skejthall även under resten av dagen. Du kan kontakta föreningen direkt genom att mejla dagledare David på [email protected].

Läs mer om och kontakta Ungdomens Hus här.

Vad brinner du för?

Bilda gör vårt bästa för att stötta föreningen – och dig som ung – i att arrangera just det du brinner för. Har du idéer på kurser, konserter eller event du skulle vilja förverkliga? Ta kontakt med Rasmus eller gå direkt till Ungdomens Hus och snacka med personalen!

Alla våra arrangemang på Ungdomens Hus riktar sig främst till ungdomar, men i mån av plats är det mesta tillgängligt även för dig som är lite äldre.

Läs artikel om Ungdomens hus