Skip to main content

CrAfter Work Örebro

Uppdaterad:

CrAfter Work är ett tillfälle att vara kreativ tillsammans med andra. Alla är välkomna, oavsett om du kallar det du gör för pyssel, hantverk eller konst – eller ingenting eftersom du inte har kommit igång än!

Vi träffas för att skapa, inspirera varandra och umgås. Ta med dig ditt handarbete eller idé och häng på. Det gör inget om du inte har något projekt eller handarbete på gång, vi kommer se till att det finns lite material och verktyg att arbeta med. Det är också helt ok att komma och bara komma för att fika och umgås!

Gå med i vår Facebook-grupp där vi lägger upp information om kommande träffar och tipsar om liknande arrangemang! Du kan också scrolla ner för att se kommande träffar!

 

Häng med på ett Crafter Work

Gillar du att skapa?

Gillar du att skapa?

Idag behöver vi kanske mer än någonsin det handfasta skapandet – konst, handarbete, hantverk, slöjd. Bilda jobbar för att ge för att ge fler möjlighet att skapa och för att hitta mötesplatser med utrymme för hantverk och samtal.

Se allt Bilda gör inom hantverk

Fler samarbeten, projekt och initiativ

Hantverk i Karlstad
  • Projekt och initiativ

Hantverk i Karlstad

Är du intresserad av hantverk? Du kanske tycker om att sy, sticka och måla, eller vill lära dig nåltova eller binda böcker?

Musikteater – Om du inte fanns
  • Projekt och initiativ

Musikteater – Om du inte fanns

En nyskriven musikteater som är en fristående fortsättning på publiksuccén "Vänta inte". Fortsättningen går mycket bra att se även om du inte har sett den fö...