Skip to main content

Våra poddar

Här hittar du poddar vi engagerade i och tips på andra poddar vi gillar.

Visst är det härligt att bara få sitta och lyssna på en intressant dialog mellan två kloka människor. Att ta till sig visdom, skratta med, inspireras och känna igen sig i skildringar av livet. Än trevligare kan det bli om vi delar lyssnandet med en vän. Till exempel genom att låta en intervjupodd få ligga till grund för ett samtal om det egna livet.

Varför inte starta en dialog med ett par vänner utifrån en poddcast? Lyssna på varsina håll, dela era tankar, stora som små, och kom varandra lite närmare!

Lyssna, njut och lär dig något nytt!

Våra poddar

Vara nere-podden

Vara nere-podden

I Vara Nere-podden bjuder programledaren Nere in spännande gäster för att prata om när livet skaver, när allt inte är så kul helt enkelt.

Tips på andra bra poddar

11-kaffe med Fru Vintage

Samtal om livet kring ett kaffebord med Marlene Agemo och gäster.

Lyssna på Spotify

En kristens resa

Kristendomen är närvarande i Sverige, inte minst genom alla dem som tror. Den engagerar och levs ut på många olika sätt. Det här handlar denna podcast om.

Lyssna på webben

Fika med Gniste

En podd med samtalet i fokus. Med ledord som vardagligt, äkta och nära vill jag bjuda med dig in i samtalen med mina vänner. Ofta kretsar samtalet kring livet, församling, lovsång, familj och mina vänners ’varför’. Ibland något helt annat.

Lyssna på Spotify

Keramikpodden

En podcast om keramik med Frida Karlsson och Sanna Alvtegen. Finns på Facebook och Spotify.

Lyssna på Spotify

Martinsson möter

Mattias Martinson arbetar som evangelist för Compassion Sverige. I sin tjänst reser han runt bland Sveriges församlingar för att förkunna, undervisa och leda lovsång.

Lyssna på webben

Second hand(b)lusarna

Vi älskar outfits och försöker inspirera till att enbart handla second hand. Och sedan kom vi på att vi kunde babbla loss om detta i en egen podd!

Lyssna på webben