Skip to main content

Våra poddar

Uppdaterad:

Här hittar du poddar vi engagerade i och tips på andra poddar vi gillar.

Visst är det härligt att bara få sitta och lyssna på en intressant dialog mellan två kloka människor. Att ta till sig visdom, skratta med, inspireras och känna igen sig i skildringar av livet. Än trevligare kan det bli om vi delar lyssnandet med en vän. Till exempel genom att låta en intervju-podd få ligga till grund för ett samtal om det egna livet.

Varför inte starta en dialog med ett par vänner utifrån en poddcast? Lyssna på varsina håll, dela era tankar, stora som små, och kom varandra lite närmare!

Lyssna, njut och lär dig något nytt!

Våra poddar

Brittas vardagsrum
  • Projekt och initiativ

Brittas vardagsrum

Brittas vardagsrum är en podcast där Britta Hermansson samtalar med olika inbjudna gäster om ”livet under ytan”.

Ett annat perspektiv
  • Projekt och initiativ

Ett annat perspektiv

En podd om psykisk ohälsa/hälsa. Lisa och Stina har båda en diagnos inom AST och kämpar med psykisk ohälsa.

Tips på andra bra poddar

11-kaffe med Fru Vintage

Samtal om livet kring ett kaffebord med Marlene Agemo och gäster.

Lyssna på Spotify

Cirkulenterna

Vi älskar outfits och försöker inspirera till att enbart handla second hand. Och sedan kom vi på att vi kunde babbla loss om detta i en egen podd!

Lyssna på webben

En kristens resa

Kristendomen är närvarande i Sverige, inte minst genom alla dem som tror. Den engagerar och levs ut på många olika sätt. Det här handlar denna podcast om.

Lyssna på webben

Fika med Gniste

En podd med samtalet i fokus. Med ledord som vardagligt, äkta och nära vill jag bjuda med dig in i samtalen med mina vänner. Ofta kretsar samtalet kring livet, församling, lovsång, familj och mina vänners ’varför’. Ibland något helt annat.

Lyssna på Spotify

Kristna Dejtingpodden

En kristen livsstilspodd för dig som är singel men är #härförattstanna och därför inte gett upp drömmen om en livspartner ur församlingen.

Lyssna på Podbean

Jord är du

Jord är du är ett samtal om ledarskap, med Maria Engelbrektsson och Annelie Anderberg. Det är ett utforskande av vad det innebär att ta sitt mänskliga ansvar, både vad gäller kärleken till sin nästa och till resten av skapelsen. Men också i förhållande till sig själv. Det är ett samtal med många frågor och få svar och med en inbjudan till dig att haka på i utforskandet!

Lyssna på Spotify

Keramikpodden

En podcast om keramik med Frida Karlsson och Sanna Alvtegen. Finns på Facebook och Spotify.

Lyssna på Spotify

Martinsson möter

Mattias Martinson arbetar som evangelist för Compassion Sverige. I sin tjänst reser han runt bland Sveriges församlingar för att förkunna, undervisa och leda lovsång.

Lyssna på webben