Skip to main content

Arbetsliv

Vi erbjuder studiecirklar och kurser på distans för dig som är arbetssökande. Det kan handla om att öka kompetensen inom ett specifikt ämne eller att bli bättre på att söka jobb.

Arbetsliv
Visa innehåll för hela Sverige

Verksamhet för arbetssökande

Vi erbjuder studiecirklar och kurser på distans för dig som är arbetssökande. Det kan handla om att öka kompetensen inom ett specifikt ämne eller att bli bättre på att söka jobb. Våra kunniga och engagerade ledare är med dig hela vägen!

Vi riktar oss till dig som är mellan 19-64 år och där dina möjligheter att arbeta påverkats av coronakrisen. Du ska vara bosatt i Sverige och ha svenskt personnummer.

Bakgrund

Regeringen har bett Sveriges studieförbund införa kompetenshöjande insatser på distans, för att lindra coronakrisens effekter på arbetsmarknaden genom fortbildning för omställning.

Studiecirkel, kurs och evevemang

Lär dig något nytt tillsammans med oss!

Lär dig svenska och trafikkunskap

Lär dig svenska och trafikkunskap

Välkommen till en studiecirkel där du får en chans att öva på svenska språket och samtidigt förbereda dig inför att kunna ta körkort. På så sätt vill vi bidra till att stärka dina möjligheter på den svenska arbetsmarknaden.

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
  Kommande
 • Tillfällen
  Onsdag 19:00 - 21:15
 • Tillfällen
  13 tillfällen
Läs mer

Vill du veta mer? Hör av dig!

Vi har varit med själva! Vi har alla egna erfarenheter inom ämnet, vilket underlättar när vi samarbetar. Det är bara att höra av dig om du undrar något.

Inga personer hittades.