Skip to main content

Jobbverkstan

Uppdaterad:

Vi hjälper dig som är ung att hitta ett första jobb, att söka en kurs eller hitta nya möjligheter. Jobbverkstan är ett initiativ av Erikshjälpen och Studieförbundet Bilda.

Vad tänker du om framtiden? Vilka är dina framtidsplaner? Och hur ska du göra för att nå dina mål? Jobbverkstan hjälper dig inte bara med arbete – utan med att bygga din egen väg.

Vilka skolor finns att söka för att lära just din passion? Och vad behöver du för att komma dit? Var ska du söka arbete? Vad ska du göra i sommar?

Tillsammans hjälper vi dig att hitta vägen framåt. Jobbverkstan är både för dig med specifika mål och för dig som saknar planer.

Vad erbjuder vi?

  1. Söka sommarjobb/annan sysselsättning. Tillsammans med dig hittar vi jobb/sysselsättning genom att skriva CV, hitta praktik, sommarjobb med mera.
  2. Utbildning i ledarskap. I vår ledarskapsutbildning ges du möjlighet att hitta dina styrkor och utvecklas i dem. Ledarskapsutbildningar är meriterande i de flesta sammanhang.
  3. Coachande samtal. Coachande samtal går ut på att hitta inspiration, hjälp att sätta mål samt få handledning i hur man går framåt.

Praktisk info

För vem: 16-25 år

Var: Erikshjälpen Framtidsverkstan Gränby, Råbyvägen 63a

När: Tisdagar kl 16-18

Kontakt

Sara Svanbäck

[email protected]

Rasmus Nilsson

[email protected]