Skip to main content

Arbetsliv

Vi erbjuder studiecirklar och kurser på distans för dig som är arbetssökande. Det kan handla om att öka kompetensen inom ett specifikt ämne eller att bli bättre på att söka jobb.

Arbetsliv

Verksamhet för arbetssökande

Vi erbjuder studiecirklar och kurser på distans för dig som är arbetssökande. Det kan handla om att öka kompetensen inom ett specifikt ämne eller att bli bättre på att söka jobb. Våra kunniga och engagerade ledare är med dig hela vägen!

Vi riktar oss till dig som är mellan 19-64 år och där dina möjligheter att arbeta påverkats av coronakrisen. Du ska vara bosatt i Sverige och ha svenskt personnummer.

Bakgrund

Regeringen har bett Sveriges studieförbund införa kompetenshöjande insatser på distans, för att lindra coronakrisens effekter på arbetsmarknaden genom fortbildning för omställning.

Studiecirkel, kurs och evevemang

Lär dig något nytt tillsammans med oss!

Starta eget företag – en nybörjarkurs på lätt svenska

Starta eget företag – en nybörjarkurs på lätt svenska

Drömmer du om att starta eget företag? Längtar du efter att få komma in på den svenska arbetsmarknaden? Välkommen till en studiecirkel där du får möjlighet att forma och utveckla dina idéer tillsammans med andra! Cirkeln ges på lätt svenska och är...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Digitalt
 • Datum
  Kommande
 • Tillfällen
  Tisdag, Onsdag 09:30 - 12:15
 • Tillfällen
  13 tillfällen
Läs mer

Vill du veta mer? Hör av dig!

Vi har varit med själva! Vi har alla egna erfarenheter inom ämnet, vilket underlättar när vi samarbetar. Det är bara att höra av dig om du undrar något.

Inga personer hittades.