Skip to main content

Vi pratar NOD

Uppdaterad:

Vi tror på kraften i öppna, reflekterande samtal, vi tror att vi behöver testa tankar tillsammans med andra och sätta ord på det vi tänker för att växa, lära och utvecklas. Därför erbjuder vi digitala samtal utifrån en eller två artiklar från varje nummer av NOD. Välkommen att fördjupas och få nya perspektiv tillsammans med Vi pratar NOD!

Samtalen är inte ett seminarium utan just ett samtal med Bildas samtalsregler i beaktande. Vi har läst och samtalar om artikeln i NOD, men lyssnar minst lika noga till olika erfarenheter och insikter vi som deltar i samtalet själva bär med oss.

Vi pratar NOD sker på digitala plattformen Zoom. Tips att tänka på inför ett zoom-möte hittar du här. Möteslänken till Zoom får du i din e-post dagen innan samtalet.

Anmäl dig idag!

Vi pratar NOD

Vi pratar NOD – ett digitalt samtal utifrån artikeln Att vara kristen i det heliga landet
 • Studiecirkel, kurs och evenemang

Vi pratar NOD – ett digitalt samtal utifrån art...

Välkommen till Vi pratar NOD - ett digitalt samtal utifrån artikeln Att vara kristen i det heliga landet - idag och imorgon!

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Bilda Digitalt Zoom
 • Datum
  Pågående
 • Tillfällen
  Tisdag 19:00 - 20:30
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer

Vi pratar NOD

Tidigare arrangemang

Ledarerbjudande

Som cirkelledare inom Bilda kan du nu få några nummer gratis av NOD! Erbjudandet har en begränsad upplaga. Först till kvarn gäller! Hör av dig till den region där du har din registrerade studiecirkel.

Om NOD

NOD är en tidskrift för samtidsanalys från ett kristet perspektiv. Den riktar sig till alla som uppskattar samtal om samhälle och kultur på ett djupare plan. Den utkommer 4 gånger per år.

Varje nummer av NOD presenterar ett utvalt tema som sedan diskuteras och belyses ur olika vinklar. Syftet är inte nödvändigtvis att driva en viss ”linje” utan mer ofta att väcka frågor och ge näring till den egna reflektionen. På grund av det vill NOD värna om högt till tak, ett resonerande tonläge och utrymme för bidragande skribenter att ”provtänka” runt ett visst ämne, utan att först ha slagit ner åsiktspålarna för hårt.

I samma anda erbjuder vi nu ett digitalt samtal till varje nummer av NOD.

Var med oss och för samtal kring en eller flera av numrets artiklar. Samtalet leds av en samtalsledare och vi är alla med och bidrar med tankar och reflektioner.