Skip to main content
Digital folkbildning

Digital folkbildning

Delta på distans, starta en egen cirkel eller digitalisera er befintliga verksamhet. Här samlar vi all information gällande distansverksamhet.

Verktygslåda

Här hittar ni verktyg och tips som kan underlätta er vardag, till exempel en guide för att mötas online eller livesända, samt information om vår grafiska profil och rapportering.

Till Verktygslådan

Delta på distans

Här samlar vi alla studiecirklar, kurser och evenemang där du kan delta på distans.

Alla studiecirklar, kurser och evenemang

Utbildningar inom digital folkbildning för dig som ledare

Här finner du utbildningar du kan göra på egen hand samt öppna lärtillfällen. Utbildningarna finns för att stötta dig som har digital folkbildningsverksamhet. Det kan handla om att mötas i Zoom, livesända ett arrangemang, förbättra ditt digitala ledarskap eller få hjälp i verktyget Learnify.

Utbildningar inom digital folkbildning

Digital delaktighet

Vi jobbar för att minska den digitala klyftan och för att få fler att ta plats i det digitala samhället. Läs mer om vårt arbete inom digital delaktighet här.

Digital delaktighet

Inspireras och läs mer

Artiklar om verksamhet på distans

  • Artiklar

Digital verksamhetsutveckling

Bilda erbjuder stöd i digital verksamhetsutveckling för föreningar, medlemsorganisationer, samverkansparter och andra grupper eller studiecirklar.

  • Artiklar

Samtal om livet

Giselle Abbas är cirkelledare i Sundsvall, och leder bland annat föräldragrupper, grupper med nyanlända kvinnor och unga tjejer med fokus på psykisk ohälsa.