Skip to main content
Digital folkbildning

Digital folkbildning

Delta på distans, starta en egen cirkel eller digitalisera er befintliga verksamhet. Här samlar vi all information gällande distansverksamhet.

Verktygslåda

Här hittar ni verktyg och tips som kan underlätta er vardag, till exempel en guide för att mötas online eller livesända, samt information om vår grafiska profil och rapportering.

Till Verktygslådan

Delta på distans

Här samlar vi alla studiecirklar, kurser och evenemang där du kan delta på distans.

Alla studiecirklar, kurser och evenemang

Utbildningar inom digital folkbildning för dig som ledare

Här finner du utbildningar du kan göra på egen hand samt öppna lärtillfällen. Utbildningarna finns för att stötta dig som har digital folkbildningsverksamhet. Det kan handla om att mötas i Zoom, livesända ett arrangemang, förbättra ditt digitala ledarskap eller få hjälp i verktyget Learnify.

Utbildningar inom digital folkbildning

Digital delaktighet

Vi jobbar för att minska den digitala klyftan och för att få fler att ta plats i det digitala samhället. Läs mer om vårt arbete inom digital delaktighet här.

Digital delaktighet

Inspireras och läs mer

Artiklar om verksamhet på distans

Varierat lärande med digitala verktyg

Lisbet Flank och Marie Zingmark Huld, båda två ansvariga för Anhörigstöd på Hela människan berättar om hur de vidareutvecklat ett koncept för ledarutbildning med hjälp av digitala verktyg.

Digital verksamhetsutveckling

Bilda erbjuder stöd i digital verksamhetsutveckling för föreningar, medlemsorganisationer, samverkansparter och andra grupper eller studiecirklar.

Digitalisering av studiematerial eller kurser

Studieförbundet Bilda har personella och tekniska resurser över hela landet som kan bistå Medlemsorganisationer, samverkansparter, församlingar eller enskilda grupper att tillgängliggöra sina studiematerial eller kurser för fler personer genom att...