Skip to main content

Gospel Journey - gospelkörsprojekt

Välkommen att vara med på Gospel Journey! Gospel Journey är ett gospelkörsprojekt där alla åldrar, livsåskådningar och sångkunskaper är välkomna!

Hösten 2019 har Gospel Journey fått möjligheten att delta i Classical Gospel!

Roligt är att meddela att terminen innehåller fler övningar än vanligt. Men kostnaden är densamma, 690:- för hela terminen.

Höstens första övning är den 29 augusti, kl. 19.00, i Immanuelskyrkan.

Den 16 november har vi konsert tillsammans med Karlskoga Symfoniorkester, Karlskoga Gospel och Svart på vitt. Konserten går under namnet ”Classical Gospel”, och består av 10 gospellåtar som arrangerats för kör och orkester. Vi tre körer skapar en stor mäktig masskör, och vi kommer dela scenen med Karlskogas fantastiska symfoniorkester. Både för ögon och öron kommer detta vara en unik upplevelse. Konserten är i Bregårdsskolans aula i Karlskoga.

Vill DU vara med på Classical Gospel?

Anmälan:

Eftersom det inte får plats hur många som helst på scenen, så finns måste vi sätta en gräns för hur många som kan vara med. Det är först till kvarn som gäller, men du som sjungit med Gospel Journey tidigare har förtur.

Du får gärna bjuda med nya sångare. Alla är välkomna på övningarna, men det finns risk att det inte finns plats för alla på scenen. Som sagt – först till kvarn!

Förkunskaper:

Det är som vanligt fritt för vem som helst att vara med i Gospel Journey. Men några av sångerna i Classical Gospel är lite svårare än vad vi brukar sjunga på torsdagskvällarna. Så det kan vara bra att du är förberedd på lite utmaningar.

Gospelkören Svart på vitt har gjort denna konsert förut, och tar ett stort ansvar för att bära upp alla stämmor. Det betyder att du som undrar över om din röst kommer att bära hela vägen, kan vara lugn i att inte allt vilar på just din stämma.

Övrigt:

Gospel Journey gör en resa till Madrid i början av hösten (anmälningstiden har tyvärr gått ut). Ni som ska med till Madrid den 20-23 september får ett separat mail med mera info om resan. 

Några torsdagar i höst ställs in pga annat engagemang. Så här blir det kompletta schemat:

 

29 Aug (Spanien-info efter övningen)

5 Sep

12 Sep (Spanien-info efter övningen)

19 Sep – inställt

20-23 Sep Madrid

26 Sep

3 Okt – inställt

10 Okt

17 Okt – inställt

24 Okt

31 Okt

7 Nov

14 Nov

16 Nov Classical Gospel 

Hör av dig till info@gospeljourney.se om du har frågor!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Immanuelskyrkan Örebro
Ekersgatan 15
70342 ÖREBRO

Mer inom Musik

Mer inom Kör