Skip to main content

Informationsträff för Styrelsemedlemmar. Katolska skolorna i Stiftet.

Uppdaterad:

Familjepastoralateamet i samarbete med Bilda bjuder in dig som är styrelsemedlem för Katolska skolan av Notre Dame (Göteborg) St Thomas Katolska skola (Lund) och St Eriks Katolska skola (Stockholm) till en digital timme under tre torsdagar.

Välkommen till en inspirerande träff på zoom där du kommer få möjlighet att lära dig mer om de tre katolska Skolorna i Stiftet. Du som styrelsemedlem får möjlighet att träffa andra styrelsemedlemmar samt får en fördjupad förståelse för ditt uppdrag. Vi folkbildar oss tillsammans om den katolska skolan i Sverige både historiskt, i nutid och inför framtiden.

Syfte: Lära känna våra katolska skolor få en inblick i skolans vardag och lära känna varandra som har liknande uppdrag som styrelsemedlem (huvudman) samt lära känna känna rektor/ansvarig på respektive skola. 

Varje skola får presentera sig i 30min och efteråt får vi tillfälle att ställa frågor och samtala med varandra.

2maj Katolska skolan av Notre Dame
16 maj St Thomas Lund
23 maj St Erik Sthlm

Anmäl ditt deltagande för att få zoomlänk utskickad. Vi kommer använda samma länk för alla tre träffarna.

Presentationen kommer att spelas in. 

Välkomna!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro