Skip to main content

Kulturlab med Hemslöjden - tema blad (Övik)

Uppdaterad:

Nu när våren nalkas bjuder Hemslöjden in till drop-in skapande. Vi skapar blad i olika slöjtekniker såsom tygtryck och nåltovning.

Välkommen att prova på olika slöjdtekniker tillsammans med Hemslöjden på Örnsköldsviks museum och konsthall. Gör ett fint kort att ge bort, tova ett blad eller blomma att duka bordet med eller tryck något på tyg.

Kulturlab passar för dig som är 10 år och uppåt. Barn under 10 år är välkommen att skapa tillsammans med en medföljande vuxen. 

Material finns på plats. 

 

Datum: Lördag 27/4

Tid: 13.00-15.00

Kostnad: Ingen kostnad

Anmälan: Ingen anmälan, drop-in

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Hantverk

Kurs i pilflätning i samband med Korgstämman, Järvsö

Kurs i pilflätning i samband med Korgstämman, J...

Västra Hälsinglands Slöjdförening hälsar välkommen till en härlig kurs i korghantverket Pilflätning. Ledare är Solveig Langballe från Danmark. Kursen är inle...

  • Plats
    Järvsö, Ljusdals kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag, Onsdag, Torsdag 10:00 - 16:00
  • Tillfällen
    3 tillfällen
Läs mer