Skip to main content
Just nu upplever vi störningar gällande anmälan till vissa arrangemang. Tack för ditt tålamod vid eventuella problem!

Folkungar på Rimbostämman

Folkungar kommer till stämman! Till vår lycka, och alla barn och barnbarns stora privilegium, har vi åter igen kunnat boka Folkungar för ett riktigt spelpass – och plats på scen!

Fyra personer med instrument framför timrad husfasad.

FolkUngar är ett projekt med syfte att ge barn i skolan en direkt känsla av musikglädje och sug efter att spela mer. Fyra folkmusiker och pedagoger har sedan 2013 spelat med drygt 26000 barn. På ett enkelt och lustfyllt sätt har barnen fått möta folkmusik, samspel och sväng i FolkUngars workshops, föreställningar och läger. Gruppen har utvecklat och etablerat en interaktiv pedagogik där skolklasser eller större barngrupper på ett enkelt sätt direkt får vara med och både spela, dansa och sjunga. 2015 gavs en skiva och ett nothäfte ut, båda med namnet FolkUngalåtar.

FolkUngar består av:

Eiwor Kjellberg, fiol
Anders Ågren, guitarrón
Tuva Modéer, fiol
Ian Carr, gitarr

Kostnad: Gratis för deltagande barn. Anhöriga supporters betalar inträde till stöd för stämman och för det efterföljande scenframträdandet.

Ålder 5-12 år. Anmäl ditt barn här på sidan. Max 50 barn kan delta.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Tolvmansgården
Liestavägen
76291 RIMBO

Fler kurser under Rimbostämman

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik