Skip to main content

Målarretreat

Välkommen till ett stillsamt äventyr – ett Målarretreat med Bilda. Med färg och papper får du ladda batterierna, hitta intryck, lära dig mer om dig själv och utveckla skapandet i tystnad. Oavsett hur mycket du har målat tidigare är detta en upplevelse, inte en prestation. En dag för eftertanke, lugn och stillhet.

Om ledaren

Ledaren Mona Adele är en konstnär som gärna jobbar med bild som ett verktyg att uttrycka sig igenom. Hon ställer ut sin konst i kyrkliga sammanhang och nu även på Öppen vägg på Studieförbundet Bilda i Skellefteå.

Anmäl din medverkan senast 14 september. Ange i noteringsfältet om du har allergier eller om vi på annat sätt kan underlätta ditt deltagande. Kursavgiften betalas på plats med kontanter.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Skellefteå, Equmeniakyrkan
Nygatan 65
93130 SKELLEFTEÅ

Mer inom Hantverk

Mer inom Måleri