Skip to main content

School of Gospel - CHOIR #1 – Kvällskurs i gospelkörsång

CHOIR #1 vänder sig till alla som har en önskan att få sjunga, utvecklas och inspireras.
Inga förkunskaper krävs men vi vill att du som sångare tar ett eget ansvar mellan repetitionerna och övar med de repfiler som du får tillgång till löpande under terminen.

Den 4 september 2019 börjar en ny termin med CHOIR #1. Vi övar på onsdagar kl. 18.30-20.30. Vi övar i Equmeniakyrkan i Sävedalen, Skolvägen 8.

Vi har ett begränsat antal platser i kören så först till kvarn gäller – och därefter prioriteras efter körens behov.

Du som önskar bli ny medlem behöver både skapa ett konto här på School of Gospel och använda länken för att anmäla dig hos Studieförbundet Bilda som är vår samarbetspartner och som sköter bl.a. fakturering av kursen.

Vi har 12 repetitionstillfällen under hösten och avslutar med en konsert i slutet av november. Vi kommer också sjunga vid minst ett annat tillfälle under terminen. Mer info om detta kommer efter terminsstart. Vi kommer ha lite olika gäster under terminen som delar med sig av sina kunskaper inom olika områden så det kommer bli en rolig och omväxlande termin. Du kommer också ges möjlighet att göra audition för att sjunga solo på slutkonserten och då även få lite extra solistträning om du blir uttagen.

Kursledare är Malin Abrahamsson och vid varje repetition finns pianisten Ola Jansson med.

Kursavgiften är 1550 kr och faktureras efter terminsstart. (Anmälan är bindande och du kan endast befrias från att betala kursavgiften om du behöver avbryta p.g.a. sjukdom och kan uppvisa ett läkarintyg).
Om du önskar prova på om CHOIR #1 är något för dig har du möjlighet att göra detta vid det första tillfället 4 september, om det fortfarande finns platser kvar. Om du väljer att inte fortsätta kursen kostar detta tillfälle 150 kr som du fakturas i efterhand.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Sävedalens Equmeniakyrka
Skolvägen 8
43361 SÄVEDALEN

Mer inom Kör

Mer inom Musik