Skip to main content

Folkmusikkör i Uppsala

Vi längtar efter att få sjunga folkmusik i stämmor tillsammans med andra. Kom och sjung fula visor, vackra ballader, svängiga låtar, glada trallar osv… Att uppträda känns inte viktigt, vi vill ha det så mysigt som man kan ha klockan 02 på en spelmansstämma när man är kär i hela världen bara för att man just lärt sig en ny andrastämma till en kärleksballad. 

Musikaliskt leder Åsa Norrlid Rehnström oss, men du som vill kommer få dela med dig av låtar/visor. Vi sjunger utan noter och alla är välkomna. 

Vi träffas varannan tisdag kl 1830-2045 på Bildas kontor. (Om vi blir minst 8 pers, vilket vi verkar bli. Är redan många anmälda till första träffen.)
Start 10/9.

8 träffar under hösten. Terminsavgift 800 kr. Det går bra att komma och prova på första gången utan att betala, för att se om det passar. 

Marit Sjöström ansvarar för praktiska grejer rörande folkmusikkören.

 

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Bilda Uppsala
S:t Olofsgatan 32E
75332 UPPSALA

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik