Skip to main content

Start

Bokmässan i BK

Bokmässan i BK

Bokmässan i BK äger rum torsdag till söndag denna vecka i Betlehemskyrkan i Göteborg. Under fyra dagar bjuds det på samtal om böcker och musik.

Läs mer och se hela programmet

Populära länkar

Bildas vision, verksamhetsidé och värdegrund

Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle är ett av Sveriges tio studieförbund. Med kristen livsåskådning som grund bedriver vi folkbildningsarbete och erbjuder kurser, studiecirklar och kulturprogram. Verksamheten vilar på folkbildningens grundsyn och är fri och frivillig och öppen för alla oavsett bakgrund och utbildning.

Läs mer

Höstens utbildningar för dig som är cirkelledare

Under hösten erbjuder vi flera kostnadsfria utbildningar för våra cirkelledare. Här hittar du bland annat kurser inom konflikthantering, föreningsteknik och ledarutveckling.

Höstens utbildningar

Bildning med Bilda

Varför handlar hiphop-texter om sorgliga saker och är Bibeln verkligen den vanligaste studieboken? Det är frågor som dyker upp i reportageform i projektet Bildning med Bilda. Trevlig läsning!

Läs reportaget: ”Lättare skriva om sorgliga grejer”

Folkbilda dig med oss

Med stöd och inspiration från oss möts människor i församlingar runt om i landet för att lär tillsammans och av varandra. Vi kallar det folkbildning.

Mer om folkbildning i frikyrkorna

Tillsammans bildar vi för livet!

Exempel från vår breda verksamhet

Lär dig lappa och laga

Lär dig lappa och laga

Vill du lära dig mer om hur du kan lappa och laga de kläder som du redan har? Vill du få inspiration att göra nytt av gammalt? Vill du får hjälp i dina idéer...

  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 18:30 - 21:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer