Skip to main content

Start

Möt människor på flykt

Möt människor på flykt

Det råder krig i Europa och miljoner människor befinner sig på flykt från Ukraina. I församlingar och föreningar pågår insatser för att ta emot människor som söker sig till Sverige.

Läs om hur vi kan bidra

Populära länkar

Vi fyller 75 år - fira med oss!

Vi fyller 75 år och bjuder in till en sprakande galakväll med Samuel Ljungblahd, Jennie Abrahamson, Loney Dear, körer, folkmusik, dans, högtidstal och mycket annat. Klicka här för att anmäla dig.

Jag vill anmäla mig!

Fred, ovisshet och beredskap

Många av oss upplever nu oro, stress, sorg och en känsla av otillräcklighet med anledning av kriget i Ukraina. Demokrati, yttrandefrihet och möten mellan människor är grundstenar i den fria och frivilliga folkbildningen.

Fred, ovisshet och beredskap

Inför valet: Resurser för demokrati

Demokrati är grunden i vårt gemensamma samhälle. Men vad är demokrati och hur fungerar det i praktiken? På den här sidan tipsar vi om material och metoder att använda i samtal och studiecirklar om demokrati.

Resurser för demokrati

Musikschlaget - en melodifestival med mening

Musikschlaget är Sveriges melodifestival för musiker med funktionsnedsättningar. Upplev glädjen på plats. Kom på någon av våra deltävlingar!

Läs mer

Tillsammans bildar vi för livet!

Exempel från vår breda verksamhet

Fotografering för nybörjare

Fotografering för nybörjare

Den här kursen vänder sig till dig som är nyfiken på att lära dig fotografera manuellt i RAW-format med din systemkamera och vill ta fina porträtt.

  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 18:00 - 20:15
  • Tillfällen
    6 tillfällen
Läs mer