Skip to main content

Essence of HipHop- café

Uppdaterad:

Essence of HipHop är ett community. Ett nätverk av unga, eldsjälar, kulturbärare, ideella organisationer och statliga verksamheter. Konceptet fokuserar på unga kreatörer, konstnärer och artister mellan 13-30 år. Essence är för dig som har passion för HipHop.

Hiphopcaféerna ska funka som en mötesplats för Hiphop-kulturen och ge plats för dess uttryck och nyfikna unga. Det ska fungera som en inslussningportal till Essence Of HipHop- nätverkets kurser och aktiviteter. Under caféerna kan hela familjen kunna prova på olika Hiphoputtryck eller uppleva dem genom att iaktta och lyssna. Vi värnar om att miljön för caféerna ska vara avslappnad. Det ska lätt att börja måla, skriva en text eller skapa beats genom att allt material vara framplockat och tillgängligt. Kanske vill du som deltagare prova på att stå på scen för första gången eller skriva en text utan kravet att behöva läsa upp den.

Hiphopcaféerna vill alltså fungera som en gnista, ett ställe att få igång ungas nyfikenhet och tankeverksamhet kring den kreativa kulturen Hiphop.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Essence of HipHop på Facebook
Essence of HipHop på Instagram