Skip to main content
Det är just nu problem att anmäla sig via hemsidan. Vi jobbar på att lösa det. Återkom senare eller kontakta kontaktpersonen för det arrangemang eller den studiecirkel du vill anmäla dig till.

Studieplan till Stockholms katolska stifts församlingsordning

Uppdaterad:

En studieplan om hur det katolska stiftet i Sverige är organiserat och hur en katolsk församling ska fungera i vårt land.

Studiecirkelns pedagogik handlar om att man tillsammans med andra i en mindre men fast grupp studerar ett ämne, utbyter tankar och reflektioner och därmed söker kunskap i dialog med andra. När man studerar en text som församlingsordningen i grupp upptäcker man också tillsammans vad som står i texten. Detta öppnar för att kunskapen om texternas innehåll och dess tillämpning blir rikare, enligt principen – flera par ögon ser mer än ett par.

Fler material och metoder

Att se är att lära
  • Material och metoder

Att se är att lära

Hur kan jag förstå min livsväg? Hur kan det som igår kändes bra, idag upplevas inskränkt och kvävande? Att se är att lära är en bok om andlig mognad och är f...

Bibelskola Nära församling
  • Material och metoder

Bibelskola Nära församling

I samarbete med Bibelskola Nära församling, en del av Hyllie Park folkhögskola, Spricka bokförlag och Skillinge missionshus vill vi skapa samtalskvällar med ...