Skip to main content
Det är just nu problem att anmäla sig via hemsidan. Vi jobbar på att lösa det. Återkom senare eller kontakta kontaktpersonen för det arrangemang eller den studiecirkel du vill anmäla dig till.

Digital snabbkurs i hållbar utveckling och de globala målen

Uppdaterad:

Idag finns en ökad medvetenhet om miljöhotens och klimatförändringarnas allvar. Många söker också efter sammanhang för kunskap, reflektion och handling. Är du en av dem? Då har du kommit rätt!

Den här snabbkursen i fyra steg, ger dig grundläggande kunskaper om globala målen, hållbar utveckling i allmänhet och ekologisk hållbarhet i synnerhet. Här får du ta del av filmer, fakta och övningar. Du får också reda på vad Studieförbundet Bilda erbjuder för material, kurser och annan fördjupning som rör dessa områden.

Klicka på knappen nedan för att komma till den digitala snabbkursen. Den tar cirka 30-45 minuter att genomföra. Det går bra att göra kursen på mobil, platta eller dator.

Till snabbkursen

Lär dig mer om hållbarhet

Bilda erbjuder flera olika material, koncept, kurser och arrangemang ​för att lära sig mer om hållbarhet. Klicka här för att se vad vi erbjuder just nu. Hoppas du hittar något som passar dig och ditt sammanhang!

Hör av dig till någon av kontaktpersonerna längre ner här på sidan så hjälper vi dig att komma igång med din studiecirkel!

Bilda Nord

Norrbottens län, Västerbottens län samt delar av Västernorrlands län (Örnsköldsviks, Sollefteå, Kramfors och Härnösands kommun).

Bilda Mitt

Jämtlands län, Gävleborgs län, Dalarnas län samt delar av Västernorrlands län (Sundsvall, Timrå och Ånge kommun).

Hanna Bosenius

Verksamhetsutvecklare kyrka (Föräldraledig)

  • E-post hanna.bosenius@bilda.nu
  • Fast telefon 0243-88 702

Bilda Öst

Stockholms län, Uppsala län och Gotlands län.

Bilda Svealand

Värmlands län, Örebro län, Västmanlands län och Södermanlands län.

Bilda Sydöst

Östergötlands län, Jönkö­pings län, Kronobergs län, Kalmar län och Blekinge län.

Bilda Sydväst

Västra Götalands län, Hallands län och Skåne län.