Skip to main content

Midsommardialog i Roslagen

Ta del av föreläsningar och reflektera tillsammans med andra. Årets tema är Vem bryr sig - om empati och medmänsklighet. Polariseringen mellan olika grupper ökar. klimathotet är reellt. Hur bevarar vi empati och medmänsklighet när det blåser snålt?

Trädtoppar möts mot blå himmel som bakgrund

Midsommardialog återuppstår på Rådmansö i Roslagen! Midsommartraditionen som tidigare har funnits på Sjöviks folkhögskola flätar samman möten, föreläsningar och workshops. Vi hoppas att dialogen mellan tolvstegstänkande och kristen andlighet här skall finna en självklar mötesplats.

Helgen börjar torsdag den 20 juni kl 17 med ankomst och inkvartering och avslutas på midsommardagen 22 juni kl 17 med middag. På söndag 23 juni finns möjlighet att som tillval delta i en pilgrimsvandring från Strömsborg i Ridderholmes naturreservat.

Verkar det intressant? Gå in på länken Midsommardialog för fullständig information om kontaktpersoner, program, medverkande, samt praktisk information om boende och mat. 

Anmälan görs till Åkerögården, via länken ovan.

*Deltagande inkl logi: Vuxen i dubbelrum 2000 kr, enkelrum 2100 kr. Barn 0-7 år 100 kr, barn 8-12 år 1000 kr. Deltagande utan logi 900 kr. Endast program 150 kr.

Priset inkl logi inkluderar alla måltider, två övernattningar och konferenskostnader.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Åkerögården
Åkerö 9300
76194 NORRTÄLJE

Mer inom Religion och tro