Skip to main content

SoulVoices 6-8 år

SoulVoices är en häftig barnkör för alla barn mellan 6-8 år. Vi kommer jobba med massor av sång, rörelser och sjunger en härlig blandning av pop, gospel, schlagers, moderna hits, musikal och sånger ur Disney mm. Här övar vi upp barnens tonsäkerhet, dynamik, textning och inlevelse. Terminen avslutas med en konsert tillsammans med liveband.

Kursupplägg

Kursen startar tors 29 augusti. Kursen är upplagt på 12 kurstillfällen, 10 repetitionstillfällen och kurstillfälle 11 och 12 är genrep och konsert. Uppehåll V.44.

 

Avslutningskonsert

Vi har vår avslutningskonsert söndag den 17 november kl.17.00 på KFUM Ungdomens Hus i Jönköping tillsammans med vårt liveband med mycket professionella och svängiga musiker.

 

Körledare

Millan Holm är utbildad sångpedagog och musiklärare vid Musikhögskolan i Göteborg och har sedan examen 1997 varit verksam som sångpedagog samt har mångårig erfarenhet som körledare. Frilansar som sångerska och sångpedagog samt med körkonceptet SoulVoices i samarbete med Studieförbundet Bilda, Jönköping.

 

Facebook

Gå gärna in på vår facebooksida, SoulVoices Jönköping och gilla.

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Gräshagskyrkan
Lovisagatan 10
55472 JÖNKÖPING

Mer inom Kör

Mer inom Musik

 • Plats
  Västra Götalands län + 1 län till
 • Datum
 • Tillfällen
  Söndag 19:00 - 20:00
Läs mer
 • Plats
  Örebro län + 1 län till
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 18:30 - 20:30
 • Tillfällen
  14 tillfällen
Läs mer