Skip to main content

Välkommen till Iona-nätverkets Sommarläger på Kuvarp

3-7 juli 2019

Sommarmötet inleds på onsdagkvällen den 3/7 från kl. 17.00. Vi avslutar på söndagen efter lunch.

Årets tema är: Allvar och hopp när framtiden hotas

De som kommer att hjälpa oss att fundera över detta är:

  • Bo Forsberg. F.d generalsekreterare för Diakonia, innan han nyligen blev pensionär. Bo Forsberg har rest i hela världen och har stor kännedom om människors olika livsvillkor. Han är också författare och en mycket god berättare.
  • Annika Spalde. Diakon i Östervåla-Harbo pastorat och engagerad i olika rörelser för fred, klimat och rättvisa. Hon har gett ut ett flertal böcker, bland dem Mystik och politik (med maken Pelle Strindlund) och nu senast Munken inom dig: Den helige Benedikts verktyg för ett gott liv (Argument förlag, 2019).
  • Nicklas Adamsson. Han är kväkare, samhälls-och kulturanalytiker, skribent, omställare och engagerad miljöpolitiker/aktivist. Han är särskilt intresserad av inre omställning och inspirerad av tanken att människan är en del av naturen, av skapelsen.

Det blir också pilgrimsvandring, workshops och samtal om nätverkets kommande verksamheter – och andakter förstås.

Kostnad
Medlem 1.800:-
Icke medlem 2.000:-
Barn 0 – 12: år gratis
13 – 17 år: 700:- per person. Max 3.500:-för en familj. Har du begränsad ekonomi, stor familj och/eller lång resväg, kan du kontakta Kristina Färdeman för resebidrag.

Uppge namn, ålder, adress, telefonnummer och e-post till samtliga om anmälan gäller flera personer. Anmäl om du vill dela rum med någon särskild eller om du har särskilt behov av enkelrum. (Ett fåtal enkelrum finns.)

Skriv också om du har någon allergi eller särskilt kostbehov.

Efter anmälan får du ett välkomstbrev med anvisning om betalning.

Vår kontakt på Bilda Sydväst är Anneli Bergsviker (tele: 0322 – 795 96, e-post: anneli.bergsviker@bilda.nu)

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro