Skip to main content

Fika & forskning: om hållbar utveckling

En inspirerande föreläsning om hållbar utveckling.

Hållbar utveckling – vad menas med det? Vi påverkar vår livsmiljö i ökande omfattning och ökar ständigt energiomsättningen och materialflödena från naturen genom vårt sätt att leva. Om vi ska lyckas uppnå en hållbar utveckling krävs det att vi lyckas anpassa vår konsumtion av varor och tjänster till graden av effektivisering av vårt nyttjande av naturen och dess resurser.

Välkommen till en inspirerande föreläsning på Café UH i Örnsköldsvik. Föredraget hålls under Örnsköldsviks forskarvecka och är en i raden på konceptet Fika & forskning på Café UH, en helt ny satsning som tar sin början i år.

Föreläsare är Stig-Olof Holm, universitetslektor vid Institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap vid Umeå universitet. I höstas deltog han i vetsnkapslunch på Kafé Station i Umeå och föredraget tangerade publikrekord.

Föredraget är kostnadsfritt och fika eller mat finns att köpa.

Välkomna!

Arrangemanget är en del av #minplanet, en hållbarhetssatsning i Örnsköldsvik som drivs av Studieförbundet Bilda. Föreläsningen sker i samverkan med Örnsköldsviks vetenskapsvecka och café UH.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Övik, Café UH
Lasarettsgatan 9
89133 ÖRNSKÖLDSVIK

Mer inom Samhällsengagemang

Mer inom Hållbar utveckling