Skip to main content
Hej! Vi har gjort om vår webb. På denna sida hittar du mer information och länkar till populära sidor. Läs mer

Bandträff Sthlm

Välkommen till Bandträff!

Vi träffas på Bildas kontor på Södermalm. Vi informerar om vad om är på gång i Bilda, käkar lite och snackar med andra band.

Det blir också workshops! Välj mellan en workshop i ”PR/marknadsföring/låtsläpp” med Petter Seander eller ”Musikbranschen, utveckling och nuläge” med Alexandra Wanngård.

Petter kommer prata om hur artister kan förbättra sina chanser att nå genom bruset, hur en planerar upp sin karriär från startfasen och kommunicerar kring sig själv som artist. Han kommer inför träffen närstudera ett Bildaband och använda som exempel i sin föreläsning.

Alexandra som är verksamhetsutvecklare på Bilda kommer att prata om de olika delarna av musikbranschen, vilka bolag som finns och hur man förstår sig på ramverket i musikbranschen.

Anmäl dig via formuläret (länk här på sidan) senast 25:e mars. Meddela om du är vegan eller har några allergier, vilket band du är aktiv i och vilken workshop du vill gå.

Bilda bjuder på mat.

Välkomna!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Bilda Rosenlundsgatan
Rosenlundsgatan 13
11853 STOCKHOLM

Mer inom Band

Mer inom Musik