Skip to main content

Hemavanmötet - Livsvandring

På Equmeniakyrkans sommarkonferens Hemavanmötet finns ett program för alla åldrar; bibelundervisning, gudstjänster, kreativa workshops, utfärder och utmaningar. Sjung med Samuel Ljungblahd, lyssna till Britta Hermansson och Tomas Sjödin, gå på dagstur och lär dig mer om tron och fjället. Konferensen äger rum i Hemavan 15-18 augusti och är öppen för alla.

Välkommen att gå en livsvandring på fjällsluttningen i Hemavan! Vandringen tar dig till flera vackra platser i omgivningarna. Samtidigt som du går får du tillfälle att fundera över frågor man kan ställa sig i livet. Du går vandringen i din egen takt, läser informationen och frågorna, funderar sedan på ditt svar. Om ni är flera som går kan ni välja mellan att behålla funderingarna för er själva eller dela dem med varandra. Ta gärna med fika och gör en paus vid Fjällfinakåtan.

Tid: Du startar när du vill under dagen. I lugnt tempo tar Livsvandringen drygt ett par timmar att gå, förutom tid för fika.

Plats: I närområdet ovanför Hemavan Fjällstation.

Transport: Ingen transport behövs.

Ledare: Du går på egen hand.

Att tänka på: Lätt vandring. Ta gärna med matsäck.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro

  • Plats
    Mora kommun + 1 län till
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 18:00 - 21:00
  • Tillfällen
    12 tillfällen
Läs mer