Skip to main content
Hej! Vi har gjort om vår webb. På denna sida hittar du mer information och länkar till populära sidor. Läs mer

Introduktion till gestaltterapi i teori och praktik

Workshop där vi ser på några av gestaltteorins grunder och principer. Du får möjlighet att tillsammans med andra i grupp reflektera över dig själv, dina val och hur du interagerar med din omgivning. Arbetssättet vilar på gestaltterapeutisk grund och gruppens behov styr innehållet.
Gestaltterapin är en humanistisk, existentiell och relationsbaserad psykoterapiform. Under kursen möts vi som vi är, var i livet vi än befinner oss. Mötena som skapas speglar hur du mår och hur du har det i relationer med andra. Genom att bli medveten är det möjligt att ändra det som hindrar dig från att leva hur du vill.
”Först när vi kan acceptera oss själva, så som vi är, kan en förändring ske.”

Tid: 18 maj 09.00-17.00

Lokalen ligger på gångavstånd från Triangelns tågstation. Var och en ordnar sin egen lunch och det finns gott om lunchställen i närheten. Kaffe och te ingår i kursavgiften.

Betalning sker innan kursstart och anmälan är bindande.

Ledare: Ina Nissen, auktoriserad gestaltterapeut, utbildad på GIS-International i Danmark. Musiklärare, körledare och egenföretagare, verksam i Malmö och Bräkne-Hoby.
Joakim Ahl, auktoriserad gestaltterapeut, utbildad på GIS-International i Danmark. Skådespelare och sjukhusclown, verksam i Göteborg.

För mer information: nissen.inaa@gmail.com

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Malmö Bilda
Jörgen Ankersgatan 12
21145 MALMÖ

Mer inom Folkhälsa