Skip to main content

Medicink-etiska dilemman inom vården

Uppdaterad:

Välkommen att lyssna till sjukvårdsminister Acko Ankarberg.

Acko Ankarberg håller i ett seminarie där hon tar upp de viktiga frågorna kring medicinsk-etiska frågor inom vården.

Seminariet är en del av Hjärta Jönköping.

Hjärta Jönköping

Under pingstveckan 2024 kommer kyrkorna i Jönköping göra en ekumenisk storsatsning för att visa på enhet och för att ge Jesus till Jönköping. Visionen är en kristen Almedalsvecka med storsamlingar under helgen och i veckan före det en mängd samlingar på olika platser och med olika inriktning för att nå så många som möjligt.
Seminarier och happenings som riktar sig till vård, skola, näringsliv, kultursektorn, unga och gamla. Samlingarna kan ske i kyrkan, på biblioteket, på skolan, torg eller kvarterslokalen.
Under själva pingsthelgen kommer det att vara en ungdomssamling på fredagskvällen och storsamlingar för alla på pingstaftons kväll och pingstdagens kväll i Idrottshuset.

För uppdaterad information håll utkik på Instagram: @hjartajonkoping

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Jönköpings Allianskyrka
Östra Storgatan 56
55321 JÖNKÖPING

Mer inom Demokrati och jämlikhet