Skip to main content

Våga vilja välja väl - digital föreläsning med Pa Modou Badjie

Uppdaterad:

Det viktigaste i livet är att vara medmänniska. Välkommen till en digital föreläsning för dig som möter unga i ditt uppdrag eller roll i din förening eller i någon annan organisation som tex skola eller ungdomsgård.

Som människa har vi både rättigheter och skyldigheter – gentemot oss själva och varandra. I Pa Modou Badjies föreläsning tar han på ett inspirerande sätt upp ämnen som integration och gemenskap. Han motiverar deltagarna att öppna upp sina sinnen och aldrig döma en person baserat på fördomar. Han lägger lika stor vikt vid hur vi behandlar oss själva, och du kommer lämna föreläsningen lite gladare och mer inspirerad.

Självbild, självkänsla och hur du behandlar andra går ofta hand i hand. Pa Modou ger ett inspirerande samtal om positiv inställning och uppmuntrar deltagare att ta makten över sitt eget liv. Han myntar äve vett och netikett, som ett sätt att det bitvis hårda klimatet på sociala medier. Det utlovas kärlek, värme och många skratt.

Föreläsare

Pa Modou Badjie är för många känd från bandet Panetoz, där han gjort sig ett namn för att skapa ett positivt kaos på olika scener i landet. Han har även flitigt synts i TV-rutan.
Utöver det är Pa Modou en mycket populär talare, konferencier och moderator, som riktar sig till alla åldrar. Han är en av grundarna av Vägen Ut och engagerar sig även i sin ideella förening Love by Force och Funkistalang.

Anmälan för att delta digitalt

Föreläsningen sker digitalt via videomöte.
Anmälan sker genom Medborgarskolan via denna länk.
Har du svårt att koppla upp dig, så kontakta ditt närmsta studieförbund och hör om inte dom kan sända föreläsningen på kontoret/ i någon lokal och tillsammans med andra lyssna på föreläsningen!


Arrangörer

Detta är ett samarbete mellan
Medborgarskolan, Bilda, SIMON ( svenska och invandrare mot narkotika) Projektet- Umeå för antirasism och #vimåsteprata.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Demokrati och jämlikhet

Trafikstart på lätt svenska

Trafikstart på lätt svenska

För dig som behöver lära dig svenska för att skriva in dig på en körskola

  • Plats
    Upplands Väsby, Järfälla kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 17:30 - 20:00
  • Tillfällen
    12 tillfällen
Läs mer