Skip to main content

Spela marscher - låtkurs med Anna Frykstam, Delsbostämman

Uppdaterad:

Välkommen på "marschkurs" med Anna Frykstam på Delsbostämman.

Brudmarscher och begravningssmarscher… inom denna låttyp är det lätt att hitta sina favoritlåtar. Kanske får de inte alltid samma plats i repertoaren eftersom det inte finns en självklar tillhörande dans, men inget ackompanjerar existensiella kval eller hjärtknipande ceremonier bättre än en marsch! Här får du lära dig några av Annas käraste marscher.

Under denna kurs kommer Anna framförallt att jobba med repertoar.  Alla instrument är välkomna och utlärning sker på gehör. Du behöver ha god instrumentvana för att delta.

Anna Frykstam är klarinettist från Skåne, musiker i folkmusiktrion RÅ och i Götakvartetten som hörs lördagkväll respektive söndagskväll på stämman. Hon har senaste året undervisat ungdomsgruppen SkåneFolk och ungdomslägret på Korröfestivalen och jobbar gärna med en blandad repertoar av folkmusik från Sverige och Norge. 

Foto: Villads Hoffmann

På dagen för kursen samlas alla kursdeltagare kl. 12.45 vid Kilalogen på Delsbo Forngård för att få instruktioner om vilken lokal kursen ska vara i.

Kursavgift faktureras före kursen, OBS mailet kan hamna i din skräppost.

Kursen anordnas av Studieförbundet Bilda.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Delsbo Forngård
Ås 106
82060 DELSBO

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik