Skip to main content

Körläger för vuxna (Country/Bluegrass/Gospel) #1

Uppdaterad:

Ett körläger för vuxna, fyllt med stämsång, arbete med rösten, gemensamma middagar och fantastisk Bohuslänsk natur. De två ledarna Lea-Marie Sittler och Hannah Shermis, kända för bl.a. sitt deltagande i countrytrion My Dear Companion och sitt ledarskap av Göteborgs Countrykör, kommer att lära ut sina bästa trestämmiga Country-, Bluegrass- och Gospellåtar. Utlärningen kommer att ske mest på gehör och den kommer att varvas med sång- och andningsövningar och noggrant arbete med kroppen och rösten. Det kommer även att läras ut några av My Dear Companions egna kompositioner. Dagarna kommer att börja med lätt gymnastik för att värma upp kroppen och avslutas med nedvarvning och en kortare meditation. 

Det krävs viss körvana. Du ska känna dig någorlunda bekväm med att sjunga enkla flerstämmiga låtar. Notläsning krävs inte.
 
Det kommer att finnas en kock i huset som förser deltagarna med frukost, lunch, middag och fika och deltagarna kommer att sova antingen i enkel- eller delat rum. Under dagarna kommer det att finnas tid för promenader, bad vid närliggande badplatsen samt vila och rekreation. Huset Vrångsholmen är ett stort och gammalt hus med mycket enkla faciliteter. Det ligger avlägset i den vilda och vackra Bohuslänska naturen i Tanumshede och är en väldigt bra plats för att koppla av och att dyka in i att musicera tillsammans.

Obs! Då det är begränsat med enkelrum går det endast att önska detta tillval men det finns ingen garanti att man tilldelas det.

För frågor som rör kursens innehåll mejla ledaren [email protected]
Förfrågor gällande anmälan eller betalning mejla [email protected] 
 
www.vrangsholmen.se

www.mydearcompanion.se

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Vrångsholmen
VRÅNGSHOLMEN 6
45791 TANUMSHEDE

Mer inom Musik

Instrumentalundervisning efter Suzukimetoden – Intresseanmälan

Instrumentalundervisning efter Suzukimetoden – ...

Vi undervisar enligt Suzukimetoden på violin, cello och piano. Instrumentalundervisningen startar vid 4-6 års ålder. Suzukimetoden grundar sig i tanken att b...

  • Plats
    Örebro, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 01:00
  • Tillfällen
    14 tillfällen
Läs mer

Mer inom Folkmusik