Skip to main content

Nu startar vi Malmö Countrykör

Uppdaterad:

Stämsång i country-anda. Det är innerliga ballader, bluesiga låtar med tungt sväng och riviga bluegrassbitar som sätter sig på hjärnan. Välkommen att vara med i Malmö Country-kör. Första tillfället är ett prova på-tillfälle. Ingen förkunskap krävs.

Det enda som krävs som förkunskap är kärlek för musik och en nyfikenhet på genrerna country och bluegrass. Allt annat löser vi på plats!

Körledare är Lea-Marie Sittler som är sångerska, låtskrivare och gitarrist. Hon är medlem i bl a  countrytrion My Dear Companion, som tillsammans leder Göteborgs Countrykör och som har arbetat fram arrangemangen som Lea kommer att använda sig av även i Malmö Countrykör. Det blir en blandning av traditionella amerikanska låtar och låtar som My Dear Companion själva har skrivit.

Kostnad: 1200 kr fullpris. 1000 kr om du är arbetslös/student/sjukskriven/pensionär etc. (Ange i din anmälan om du ska ha rabatterat pris.) Det går också att dela upp sin betalning om man behöver det.

Vi träffas i föreningshuset på Nobel 21 på Nobelvägen 21, men första träffen blir på Barnens Scen i Folkets Park (Falsterbogatan 17).

Dessa datum träffas vi under våren:
Torsdag 7 mars 18:45 – 21:00
Torsdag 21 mars 18:45 – 21:00
Torsdag 18 april 18:45 – 21:00
Onsdag 8 maj 18:45 – 21:00
Torsdag 23 maj kl 18:45-21:00
Onsdag 5 juni 18:45 – 21:00
Du måste inte ha varit med från början för att komma med, anmälan är öppen så länge den här sidan är öppen. Men om du anmäler dig efter 7 mars så mejla [email protected] så att du får info om kören.

Välkomna till en underbar kör!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Föreningscenter - Nobel21
Nobelvägen 21
21429 MALMÖ

Mer inom Musik

Barnkörveckan på Fårö – Ungdomskör  (13-18 år)

Barnkörveckan på Fårö – Ungdomskör (13-18 år)

På repertoaren står i år både gamla och nya tonsättningar och en härlig blandning av stilar. Ungdomskören jobbar utifrån gehörsinlärning med stämsång och kor...

  • Plats
    Fårö, Gotlands kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 13:00 - 16:00
  • Tillfällen
    5 tillfällen
Läs mer

Mer inom Folkmusik

Ensemble Kompania

Ensemble Kompania

Ensemble Kompania med fokus på folkmusik från Grekland och Medelhavet

  • Plats
    Göteborg, Göteborgs kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 18:15 - 20:30
  • Tillfällen
    19 tillfällen
Läs mer
Degebergastämman 2024: Låtverkstad med Karin Wallin

Degebergastämman 2024: Låtverkstad med Karin Wa...

På Degebergastämman arrangeras prova-på-kurser för några vanliga folkmusikinstrument. Dessa kurser riktar sig till dig som gärna skulle vilja spela något av ...

  • Plats
    Degeberga, Kristianstads kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 10:30 - 11:30
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer