Skip to main content

One Summer Camp

Uppdaterad:

Varmt välkommen till årets sommarläger som går av stapeln 10-13 augusti på vackra Bänkåsviken, Alnö.

One Summer Camp är för dig som börjar årskurs 7 i höst, till och med det år du fyller 20 år (födda 2003-2010). Tillsammans kommer vi att få härliga dagar med gemenskap, aktiviteter, undervisning och underbara kvällsmöten. Ett läger där vi passar på att njuta extra mycket av sommaren och där vi får redskap och motivation för hösten som ligger framför.

Hur bor man?
I anmälan finns det 3 alternativ att välja på.
Man kan välja mellan att sova i sitt tält & husvagn. Dessa två alternativ rekommenderar vi att man tar, då vi har begränsade platser på golv. Tjejer bor för sig och killar för sig. Om man inte har någon att dela tält/husvagn med så kan du fylla i detta som ett tredje alternativ i anmälan så gör vi så gott vi kan för att fixa en tält-/husvagnsplats till dig.

Vad kostar det?
Lägret kostar 550 kr per person och då ingår tältplats/husvagnsplats samt alla måltider och aktiviteter. Betalning sker till Studieförbundet Bilda via en faktura som mailas ut till angiven mailadress.

Är det något speciellt man ska ta med?
Ta med sovsäck, liggunderlag, badkläder & kläder efter väder. I övrigt vanlig lägerpackning.

Vilka arrangerar ONE SUMMER CAMP?
Huvudarrangörer för årets sommarläger, ONE SUMMER CAMP är Pingstkyrkan Sundsvall och Baptistkyrkan Sundsvall i samverkan med Studieförbundet Bilda.

 

 Sista anmälningsdag är 10 juli.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Bänkåsvikens sommargård
Bänkåsviken 230
86592 ALNÖ

Mer inom Religion och tro