Skip to main content
Det är just nu problem att anmäla sig via hemsidan. Vi jobbar på att lösa det. Återkom senare eller kontakta kontaktpersonen för det arrangemang eller den studiecirkel du vill anmäla dig till.

Damkören Gott och Blandat - Intresseanmälan

Uppdaterad:

Vill du sjunga i kör? Kören Gott och Blandat är en av körerna i Betelkyrkan och är för kvinnoröster. Kören sjunger från tre stämmor och uppåt.

Kören grundades 1997 och du som söker bör ha körvana och kunna sjunga en stämma i samklang med övriga stämmor. Gott och Blandat har fokus på både musik och gemenskap. Varje övning startar med gemensamt fika för att sedan övergå i sång.

Gott och Blandat leds av körpedagog Mats-Olof Liljegren. Kören ger mestadels egna konserter men ibland i samverkan med andra. Ibland ges konserter där kören sjunger tillsammans med olika artister. Musikstilen är högst varierad med sånger från klassiskt till pop och rock via gospel och visa. Ingen genre är främmande i körens repertoar. 

Det finns begränsat antal platser i kören och körledare Mats-Olof kommer ta personlig kontakt med alla sökande innan eventuellt antagande till kören. 

Övningstid: Onsdagar 18.20-20.35 i Betelkyrkan, Köpmangatan 19, mitt i Örebro

Avgift: 600 kr/termin

Antal träffar: 16 st a’ 3 studietimmar, 135 minuter. 

Har du frågor?

Kontakta körpedagog Mats-Olof Liljegren, e-post: [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan!

(Observera att detta är en intresseanmälan – du kommer att kontaktas av Mats-Olof Liljegren om och när du erbjuds plats.

Anmälan är bindande först när ni tackat ja till en plats. Anmälningsvillkoren gäller alltså från tidpunkten ni tackat ja.)

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Betelkyrkan Örebro
Köpmangatan 19
70210 ÖREBRO

Mer inom Musik

Instrumentalundervisning efter Suzukimetoden – Intresseanmälan

Instrumentalundervisning efter Suzukimetoden – ...

Vi undervisar enligt Suzukimetoden på violin, cello, piano och orgel. Instrumentalundervisningen startar vid 4-6 års ålder. Suzukimetoden grundar sig i tanke...

 • Plats
  Örebro, Örebro kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag 01:00
 • Tillfällen
  14 tillfällen
Läs mer
Körworkshop med Stinas Visor

Körworkshop med Stinas Visor

Sjung folkvismusik med Stina Klintbom och Andreas Nordanstig

 • Plats
  Nödinge, Ale kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 10:00 - 11:30
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer

Mer inom Kör