Skip to main content

Damkören Gott och Blandat - Intresseanmälan

Uppdaterad:

Vill du sjunga i kör? Kören Gott och Blandat är en av körerna i Betelkyrkan och är för kvinnoröster. Kören sjunger från tre stämmor och uppåt.

Kören grundades 1997 och du som söker bör ha körvana och kunna sjunga en stämma i samklang med övriga stämmor. Gott och Blandat har fokus på både musik och gemenskap. Varje övning startar med gemensamt fika för att sedan övergå i sång.

Gott och Blandat leds av körpedagog Mats-Olof Liljegren. Kören ger mestadels egna konserter men ibland i samverkan med andra. Ibland ges konserter där kören sjunger tillsammans med olika artister. Musikstilen är högst varierad med sånger från klassiskt till pop och rock via gospel och visa. Ingen genre är främmande i körens repertoar. 

Det finns begränsat antal platser i kören och körledare Mats-Olof kommer ta personlig kontakt med alla sökande innan eventuellt antagande till kören. 

Övningstid: Onsdagar 18.20-20.35 i Betelkyrkan, Köpmangatan 19, mitt i Örebro

Avgift: 600 kr/termin

Antal träffar: 16 st a’ 3 studietimmar, 135 minuter. 

Har du frågor?

Kontakta körpedagog Mats-Olof Liljegren, e-post: [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan!

(Observera att detta är en intresseanmälan – du kommer att kontaktas av Mats-Olof Liljegren om och när du erbjuds plats.

Anmälan är bindande först när ni tackat ja till en plats. Anmälningsvillkoren gäller alltså från tidpunkten ni tackat ja.)

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Betelkyrkan Örebro
Köpmangatan 19
70210 ÖREBRO

Mer inom Musik

Konsert

Konsert

Michael Jeff Johnson

 • Plats
  Månsarp, Jönköpings kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  19:00 - 20:30
Läs mer
Spelkurs med Mia Marine på Hovrastämman

Spelkurs med Mia Marine på Hovrastämman

Många är de spelmän, sångare och dansare som har glada minnen av kurser som anordnats på Hovrastämman under åren. För att inte tala om hur många som har barn...

 • Plats
  Korskrogen, Ljusdals kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag, Fredag, Lördag 12:00 - 18:00
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer

Mer inom Kör

Joyful

Joyful

Här kan du anmäla dig till Joyful. Klicka på den gröna knappen och fyll i dina uppgifter.

 • Plats
  Järfälla, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag, Söndag 17:30 - 20:00
 • Tillfällen
  19 tillfällen
Läs mer