Skip to main content
Vi bygger om lite i menyn. Vi ber om ursäkt om det ser lite rörigt ut.

Informationssverige.se - Nätverksträff Kliv In

Uppdaterad:

Informationsverige.se är en webbsida med samlad information om svenska samhället för asylsökande eller de som nyligen har fått uppehållstillstånd i Sverige.

I denna nätverksträff kommer Natalia Baar och Danny Eriksson från Länsstyrelsen i Västra Götalands län att informera om webbsidan och ge tips och råd kring hur den fungerar även som ett verktyg och resurs för dig som arbetar med personer inom dessa grupper. Denna webbsida förvaltas av Länsstyrelserna i Sverige och de ansvarar gemensamt för den information som läggs upp.

Föreläsare: Natalia Baar och Danny Eriksson, Länsstyrelsen i Västra Götalands län

Moderator: Sofia Rosén, Equmeniakyrkan

I samarbete med Länsstyrelserna.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Digital delaktighet

Från världskrig till nätkrig – Kliv in nätverksträff

Från världskrig till nätkrig – Kliv in nätverks...

Författaren Jonathan Lundberg föreläser utifrån sin bok Från världskrig till nätkrig kring hur internet och sociala medier används för att sprida propaganda,...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 18:00 - 19:30
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer