Skip to main content

Prova på: Dancehall/Queenstyle/Collaboration class med Lotti Folgar & Siv Ljungren. Avancerat 16+

Uppdaterad:

Varmt välkomna till PROVA PÅ VECKAN hos Bowdown Dance Academy – hössterminen 2022

Här anmäler du dig till de klasser du vill testa på under V.35

OBS! Märk väl att länkarna till prova på veckan endast är till för prova på veckan och inte en anmälan till en terminsstart.

 

Önskar ni att gå en full termin och bli en del utav Bowdown Dance Academy, anmäler ni er här:

https://www.bowdowndanceacademy.se/ht/ 

Märk väl att det är samma schema under ”prova på veckan” som under HT-2022.

https://www.bowdowndanceacademy.se/schema/

 

På dansskolan Bowdown Dance Academy vill Benjamin Anderberg tillsammans med medgrundarna Janet och Julie Chikane tillgängliggöra dans och gemenskap för Malmös ungdomar.

”Vi är ingen vanlig dansskola. Bowdown är mer ett extra hem där alla kan känna sig välkomna. Vi kallar oss La Familia och det är det vi är, en liten familj som har hållit ihop i alla år.”

Idén grundade sig i att alla oavsett ekonomisk bakgrund och storlek på familj ska ha råd att gå på dansskola. De ville få med sig ungdomarna från gatan, plocka in dem i en gemenskap och stärka dem som individer. Skolan är en del av Mötesplats Hela Malmö och finns i stadsdelen Nydala i Malmö och samarbetar sedan 2021 med Bilda. På Bowdown får eleverna möjlighet att uttrycka sina känslor genom dans. Förutom trions mentorskap bidrar Benjamin, Janet och Julie med sitt engagemang, värme och familjekänslan som de tycker är så viktigt.

Varmt välkomna!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Mötesplats Helamalmö
Nydalatorget 4
21455 MALMÖ

Mer inom Dans och teater

Mer inom Urban dans