Skip to main content

Studiecirkel i Filmteknik

Lär dig filma som ett proffs!

Med start den 30 november kan du lära dig att filma tillsammans med Erik Nylander och Arild Lindberg. Kursen fokuserar på film från ett skejtboard-perspektiv. Hur får man till snygga scener och klippningar så att din skejtfilm ser proffsig och snygg ut?

Kursen kommer att äga rum på både Ungdomens Hus och Allis, med 7 träffar under november och december. På Ungdomens Hus kommer det mesta av klippningen, planeringen och de teoretiska delarna vara och på Allis kommer vi att öva på själva filmningen.

Under kursen kommer du lära dig att filma i olika filmformat, hur man följer efter en person på skejtboard, hur man skriver en story line, hur man använder olika kameror, ljus och filmredigeringsprogram. Vi går igenom allt ifrån planering till filmning och klippning och deltagarna får öva på alla moment under vägen.

Kursen riktar sig till dig som är mellan 11 och 17. Men det kan gå bra om du är lite yngre eller äldre beroende på plats.

Anmäl dig här eller direkt till Erik eller Arild på UH eller Allis.

Välkommen!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Ungdomens Hus Uppsala
Svartbäcksgatan 32
75332 UPPSALA