Skip to main content

Digital skrivarcirkel

Ett kreativt skrivande bara för din egen skull, med fokus på välbefinnande och personlig utveckling.

Writing is a sweet, wonderful reward…” (citat av Franz Kafka)

Det här är en skrivarcirkel som vilar på biblioterapeutisk grund, där dina texter handlar om att ge uttryck för dina egna känslor, tankar och upplevelser. Det ger dig möjlighet att utforska dig själv och din situation utifrån ett större perspektiv.

Varje träff inleds med att vi under 10 minuter skriver dagbok följt av olika skrivövningar. Ingen behöver dela sin text med gruppen, men vi pratar om det vi skrivit, om processen och vad det inneburit.

I den här skrivarcirkeln handlar det först och främst om att skriva för dig själv och inte för andra. Det kreativa skrivandet ska vara lustfyllt och ge dig möjlighet att få nya insikter om dig själv.

Ledare är Sanna Magnusson, en litteraturälskande socionom som gått författarutbildning och är vidareutbildad i biblioterapi.

Vi träffas digitalt via Microsoft Teams som är kostnadsfritt. Du laddar ner det här https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-teams/group-chat-software

Deltagarna ansvarar själva för säker uppkoppling på internet och fungerande teknisk utrustning (dator, iPad, telefon).

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa

Medveten Konsumtion möter: Karl Gottberg

Samtal om hållbarhet och cirkulära kretslopp i Sundsvall med Karl Gottberg, energi- och klimatrådgivare samt konsumentvägledare på Sundsvalls kommun. Live sändning via Studieförbundet Bilda Mitts FB sida 13 april, kl. 19.00

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 19:00 - 19:30
Läs mer
Att vara förälder

Att vara förälder

Något av det svåraste och mest utmanande som finns i livet är att vara en god förälder och en god förebild för sina barn.

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 19:00 - 20:00
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer