Skip to main content

Bilda Vidare - Mästarlikt ledarskap

För alla ledare som vill lära sig mer om ledarskap. Hans undervisar och leder samtal utifrån sin bok "Mästarlikt ledarskap".

Här får vi tag på viktiga och grundläggande principer för ledarskap med Jesus som förebild. Upplägget blir varvat med kortare undervisningspass, samtal i smågrupper (Breakout rooms) och även samtal i storgrupp. Antalet deltagare är begränsat till 20 personer.

Länk till zoom-träffen mejlas ut till deltagarna under dagen den 9 december.

Onsdag 9/12 kl. 18.30 – 20.00 på Zoom

Ledare: Hans Jansson, pastor i Kungsportskyrkan, Huskvarna

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Barnledarkonferens ”Jesus till Barnen”- Linköping

Barnledarkonferens ”Jesus till Barnen”- Linköping

Tillsammans inbjuder lokala kyrkor och nätverk Jesus till barnen till fem utrustade ledardagar 2021. Välkommen med på en heldag speciellt riktad till dig som möter eller jobbar med barn och unga! inspiration, undervisning, seminarier och möten med...

  • Plats
    Linköping, Linköpings kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 09:15 - 17:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer