Skip to main content

Boka dina egna spelningar - en webbföreläsning med Kristian Anttila

Med snart 20 år i musikbranschen och fler än 800 konserter i ryggen, varav de senaste 300 bokade på egen hand, räknas Kristian Anttila som en av Sveriges flitigaste turnerande artister.

Den 8/4 håller Kristian en föreläsning på distans där han delar med sig av erfarenheter, råd, samt en och annan rolig anekdot ur ett långt artistliv. ”Jag har varit med om i stort sett alla aspekter av framgång och motgång, förhoppningar och grusade sådana, hitlåtar och skivfiaskon, och ändå lyckats hålla min artistkarriär vid liv kontinuerligt. Kontentan med min föreläsning är: att det är mycket jobb, men vill du så går det.”

Föreläsningen riktar sig till band och artister som vill boka sina egna spelningar, oavsett om det är för skojs skull eller om de vill satsa på musiken.

Föreläsningen är kostnadsfri, men eftersom den genomförs digitalt behöver vi din anmälan för att kunna skicka länken. Anmäl dig via formuläret här på sidan. Max 20 deltagare, först till kvarn gäller!

Sista anmälan kl. 12:00 den 8/4. Därefter får ni en inbjudan till föreläsningen till den mejladress ni angav vid anmälan.

 

Lyssna på Kristians musik på Spotify: https://open.spotify.com/artist/3mb5n2PKsRfAhNciHOHRbm

 

Vid frågor, kontakta henny.schelen@bilda.nu

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Band