Skip to main content

Skriv om ditt liv!

En skrivarcirkel för dig som är 60+

Kommer du ihåg din första förälskelse? Ett rackartyg som gick överstyr? Eller bara något om hur vardagen såg ut när du var ung? Dina minnen är en rik källa som du kan ösa ur för att skriva din egen berättelse!

Små, små titthål in i ditt liv, allt du gjort och varit med om, stort som smått, är var för sig egna berättelser av det som är du. I den här skrivarcirkeln för nybörjare tar du avstamp i dina egna minnen. Skriv till dig själv, dina barn, barnbarn, eller kanske för en större läsarkrets.

Under 7 träffar varannan vecka samlar vi material, går igenom övningar, tips, gestaltning och mycket mera. Ingen förkunskap krävs.

Ledare för kursen är Britta Lundqvist, en ordbrukare och bokstavsskötare som varit både barnmorska och förlagsredaktör.

Med tanke på rådande restriktioner kommer kursen vara fysiskt men i lokal anpassad för att kunna hålla tryggt avstånd. Tänk på att du ska vara frisk inför varje träff.

Välkommen med din anmälan! Kursen hålls i Visby och du blir kontaktad inför kursstart om lokal.

Har du problem med din anmälan eller om du inte får bekräftelse, vänligen kontakta Annica Grönhagen på Bilda (kontaktuppgifter hittar du här på sidan).

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa

Mer inom Existentiella frågor