Skip to main content

Folkmusikkören Tradidá - Kisa

Tradidá Kisa

Plats: Centralcafét Kisa

Ledare: Marie Länne Persson

Tid: 19.00 – 20.45

Prel. Startdatum: Torsdagen 30/1, 7 tillfällen varannan vecka

Kursavgift: 600kr

 

Sedan snart tre år finns folkmusikkören både i Kisa och Linköping. Kören är också en kurs i folklig sång där olika röster sjunger både unisont, i växelsång och i stämmor. Arrangemangen, som är skrivna av ledaren Marie Länne Persson, lärs in på gehör. Tradidá leker med rytmer och klanger, slipar både hörsel och röster, jobbar med texter och uttal, och har det både svettigt, svängigt och svinkul!

Repertoaren är folkliga visor, urgamla och nygjorda.

 

Välkomna att sjunga tillsammans!

 

Marie Länne Persson: Sångerska. musiker och arrangör inom genren folkmusik med egen tradition från Småland. Lång erfarenhet som musiker (Sågskära, Bessman, Blåqvint), pedagog (rytmikpedagog), teatermusiker (Smålands Musik & Teater, Västanå Teater), arrangör (brasskvintett, sång mm). Leder även Slaka Balladforum som medverkade i Allkonstverket ”Vi släcker mörkret” på Konsert&Kongress i Linköping.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik