Skip to main content

Skrivarkurs Tema: Gestaltning / Bollnäs

Vibeke Olsson Falk är författaren till romansviterna om andra världskriget, Romarriket och de sex böckerna om Bricken på Svartvik. För sitt författarskap har hon erhållit de stora litterära priserna och stipendierna, nu senast (2016) Lars Ahlin-stipendiet.

Tillsammans med Skrivare i Hälsingland och Bilda Mitt genomför Vibeke en tredagarskurs.

Vibeke beskriver sin kurs så här: ”Vi läser varandras texter och samtalar om dem. Vi läser texterna i förväg, så alla kan vara med i samtalet. Ämnesvalet är fritt. Det kan vara noveller, prosalyrik eller en romanbörjan.

Du kanske vill ha hjälp att komma igång – eller så har du verkligen kommit igång. Jag tänkte att vi särskilt skulle fokusera på litterär gestaltning.”

Datum för kursen är 23/11, 25/1 och 22/2

Upptaktsträff på Bokmässan i Bollnäs 26/10. Välkommen!

Anmälan görs till agneta.sundberg@bilda.nu senast 8/10.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Litteratur