Skip to main content

Lär dig spela spelpipa - helgkurs med Gunnar Stenmark och Elisabet Grönlund FULL!

Kursen är fulltecknad nu, du är välkommen att stå som reserv. Välkommen på en helgkurs i spel på spelpipa (träflöter) med instrumentbyggaren och riksspelmannen Gunnar Stenmark och Elisabet Grönlund. Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som spelat lite tidigare men fortfarande känner dig "ny".

Spelpipor i olika storlkar

Gunnar förklarar innehållet i kursen så här: 

”Vi lär ut någon låt och gör ett enkelt arr. så det passar både dig som redan spelar och dig som är nybörjare. 

 

Vi mailar ut någon enkel och lite svårare låt som kan lyssnas in i god tid innan kursen. Gunnar lånar ut pipor till de som inte har sen tidigare och säljer också om du är intresserad av att köpa.

Läs mer om Gunnar och hans pipor på www.harjedalspipan.se 

Tider: Fre kl. 19.00-21.00. Lör 10.00-17.00. Sön 10.00-12.00.

 

Platsen för kursen: Vi håller till hemma hos Annette Gabrielsson och Per Eriksson som bor på en fantastisk gammal Hälsingegård, Oljons, i Bondarv strax södr om Järvsö.

Mat: Mat ingår i kursen enligt följande: kvällsfika fre kväll, fika lör fm och em samt lunch. lör, fika sön fm. Middag på lördag kan köpas på plats. Ange eventuella allergier/matpreferenser till Annette Gabrielsson: annettegn@gmail.com.

Boende: Du som vill sova över på gården kan göra det för 100 kr (betalas på plats). Sänglinne tar man med själv. Boende bokar du hos: Annette Gabrielsson: annettegn@gmail.com.

Hämtning vid tågstation kan ombesörjas och bokas via samma mail som ovan.

Avgift: kursen kostar 950 kr inkl måltider, faktura skickas på avgift före kursen.

Varmt välkommen med din anmälan här bredvid.

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Oljons Järvsö
Bondarv Hamregatan 8
82752 JÄRVSÖ

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik