Skip to main content

Samtal om musik med Dennis Lyxzén och gäster

Dennis Lyxzén (Refused/INSVN) bjuder in till samtal med olika musiker, ljudtekniker, låtskrivare och andra personer som jobbar inom musik. Samtalen kommer att handla om turnéliv, skivbolag, studioerfarenheter, DIY och kreativitet.

Under hösten kommer Dennis Lyxzén att fortsätta sina samtal om musik med olika gäster. Det kommer bli personliga samtal med intressanta ämnen som rör musik och musicerande. Först ut är ett samtal med Henrik Oja om inspelningar och att driva en studio. Varje samtal sänds live via Facebook och är cirka 40 minuter långt. Efter samtalet kommer Dennis och gästen att svara på frågor under kommande 20 minuter, så passa på att ställa frågor under samtalets gång.

Varmt välkomna till vår samtalsserie i höst! 

_______________

GÄSTER:

9 September 19:00 -20:00
Henrik Oja – inspelning och studio 

Se livesändningen här: https://www.facebook.com/events/633001200956230

Henrik Oja är en producent, musiker och låtskrivare. Han är medlem i Heed samt producent och gitarrist i Säkert! Tillsammans med Mats Hammarström driver han även Second Home Studio i Umeå där artister och band som Kraja, Sofia Jannok, Isolation Years, Säkert! och Algesten har spelat in sin musik. 

5 oktober 19:00 – 20:00
Annika Norlin  att kombinera musik med utbildning och annan karriär 

Se livesändningen här: https://www.facebook.com/events/448037542820934

Annika Norlin är en sångerska, låtskrivare och författare. Hon har gett ut sin musik under namnen Hello Saferide och Säkert! 2020 utgav hon en novellsamling som heter ”Jag ser allt du gör”. 

11 november 19:00 – 20:00
Hugo Sundqvist – artwork, skivomslag och estetik  

Se livesändningen här: https://www.facebook.com/events/346316796689582/

Hugo Sundqvist är grafisk formgivare och designer. Han har under åren lopp designat skivomslag till bland annat Cult of Luna, Säkert!, Refused och The (international) Noise Conspiracy.

9 december 19:00 – 20:00
Sara Almgren – turnera, turnéliv och turnéhistorier  

Sara Almgren är en musiker från Umeå som har spelat i band sedan början av -90 talet. Hon är turnerat runt om i världen med bland annat Doughnuts, The (international) Noise Conspiracy, Masshysteri, INVSN och Marit Bergman.  

Öppet för alla att delta!

_______________

Om Dennis Lyxzén: Dennis är sångare, musiker och låtskrivare från Umeå som har spelat musik sedan slutet av 80-talet. Han har varit frontfigur i flera band varav de mest kända är Refused, The (internationl) Noise Conspiracy och INVSN. Han har medverkat på över 40 skivsläpp, varit med och drivit två skivbolag och outtröttligt turnerat runt om i hela världen.