Skip to main content

Samtal om musik med Dennis Lyxzén och gäster

Uppdaterad:

Dennis Lyxzén (Refused/INSVN) bjuder in till samtal med olika musiker, ljudtekniker, låtskrivare och andra personer som jobbar inom musik.

Välkommen till samtalsserien där Dennis Lyxzén träffar olika gäster och pratar om musik. Det bjuds på personliga samtal med intressanta ämnen som rör musik och musicerande. I vår kommer samtalen handla om skivbolag, DIY kultur, text och poesi, att stanna kvar i norr, fotografering, artist och bandfoton, aktivism och så klart musik. Varje samtal sänds live via Facebook och är cirka 40 minuter långt. Efter samtalet kommer Dennis och gästen att svara på frågor under kommande 20 minuter, så passa på att ställa frågor under samtalets gång.

I nästa samtal om musik möter vi:

Nu har vi säsongspaus till hösten kickar igång igen.

Tills dess, njut och lär av de tidigare samtalen nedan.

_______________

Kommande samtal:

Vi uppdaterar när nya samtal planeras in.

_______________

Om Dennis Lyxzén: Dennis är sångare, musiker och låtskrivare från Umeå som har spelat musik sedan slutet av 80-talet. Han har varit frontfigur i flera band varav de mest kända är Refused, The (internationl) Noise Conspiracy och INVSN. Han har medverkat på över 40 skivsläpp, varit med och drivit två skivbolag och outtröttligt turnerat runt om i hela världen.