Skip to main content

Carina möter

En digital samtalsserie med människor som vi kan lära oss något av. Inbjudna gäster berättar om sina liv och erfarenheter. Samtalen handlar om psykisk ohälsa, goda livsstrategier och ofrivillig ensamhet.

Välkommen till samtalsserien ”Carina möter” som handlar om människor som vi kan lära oss något av. De digitala samtalen handlar om viktiga livserfarenheter, psykisk ohälsa och goda livsstrategier. Samtalen leds av Carina Söderlund som jobbar på Studieförbundet Bilda i Sundsvall och hon bjuder in en ny gäst till varje möte. Inom kort kommer vi arrangera fler samtal med möjlighet att delta i.

Carina möter | Megane Datse

Nästa samtal sker den 11 februari kl 19.30. Gäst är Megane Datse. Megane och Carina kommer att prata om ung psykisk ohälsa.

En hälsning från Megane!

Hej jag heter Megane och jag har spenderat 20 år på denna jord. Under denna tid har lärt mig så mycket om mig själv men också om människor. Livet har varit väldigt svårt och utmanande och idag har jag förstått att det behöver inte vara så svårt… Därför vill jag nu fokusera mig på att underlätta livet för de som har det svårt psykisk. Jag har i samarbete med Bilda påbörjat ett projekt för att kunna stötta så många som möjligt och det kommer jag att förklara under Carina möter!

Välkommen till ett samtal om livet!

Sänds på Facebook Bilda Sundsvall och länk kommer att finnas i detta evenemang när det drar igång.

Carina möter Åsa Karlström (från 2020-11-19)

Alla tidigare avsnitt

Carina möter David Vallanger

Hör David berätta om sina djupa sår efter mobbning och droganvändande. Han försökte hitta sin plats i livet och villle känna sig normal. Från 2020-12-10.

Se samtalet på Facebook

Carina möter Åsa Karlström

Från 2020-11-19

Se samtalet på Facebook

Carina möter Cajsa Tengblad

Samtalet kom att handla om hur blir man stark nog att parera idealen i en tid av jämförelsesjuka, sociala medier,  ”snyggfilter” och skönhetsingrepp? Från 2020-10-20.

Se samtalet på Facebook

Carina möter Janne Heffler

Janne har skrivit en bok om hur en serie traumatiska händelser ledde till att han begick ett brott som ett sista rop på hjälp. Från 2020-09-23.

Se samtalet på Facebook

Kontaktpersoner

Bilda Mitt