Skip to main content

Utbildning om studieplatser i Learnify

Uppdaterad:

Här finner du den digitala utbildningen om studieplatser i Learnify för dig som ledare, samverkanspart eller medlemsorganisation.

Om utbildningen

Utbildningen är till för dig som vill få handfasta tips på hur du kan använda studieplatser i Learnify för din verksamhet. Utbildningen ger dig en introduktion till studieplatser i Learnify, hur du som ledare kan använda det till din verksamhet tillsammans med deltagarna.  I utbildningen finns både filmer och text med tips och instruktioner på hur du fyller din studieplats med innehåll som filer, länkar, blogginlägg och annat. Du får även tips på olika funktioner för att kommunicera med varandra i studieplatsen som exempelvis med chatt eller videomöte. Studieplatsen är ert digitala mötesrum där ni samlar allt kring verksamheten som dokument, länkar med mera och kommunicerar via chatt eller videomöte. Utbildningen behandlar följande delar:

  • Om studieplatser i Learnify
  • Hantera deltagare i studieplatsen
  • Innehåll i studieplatsen
  • Stöd och support

Tillgång till studieplatser

Du som är ansluten till Bilda och behöver en studieplats för att genomföra verksamhet tillsammans med oss kan få tillgång till detta utan kostnad. För att få tillgång till en studieplats behöver du höra av dig till din kontaktperson på Bilda, som efter konsultation kan hjälpa till att starta upp en studieplats åt dig och din verksamhet. Du hittar alla våra kontaktuppgifter på www.bilda.nu/kontakt.

Genomför utbildningen

Utbildningen är helt digital och du kan göra den på egen hand med din dator, mobil eller surfplatta. Den är gratis, du behöver endast internetuppkoppling för att kunna genomföra den. Utbildningen tar cirka 40 minuter och du kan enkelt återvända till den när du vill. Du kommer direkt till utbildningen genom att klicka på knappen nedan.

 

 

Mer information

Öppna lärtillfällen

För dig som gått utbildningen men vill få möjlighet att fördjupa dina kunskaper tillsammans med Bildas ledare och andra deltagare erbjuder vi öppna lärtillfällen, gratis för dig som är ansluten till Bilda. Här får du även möjlighet att ställa frågor utifrån utbildningen kopplade till din egen verksamhets behov.

De öppna lärtillfällena erbjuds kontinuerligt under året. Aktuella lärtillfällen inom digital folkbildning finner du nedan eller på www.bilda.nu/arr.

Alla lärtillfällen erbjuds via Zoom, vilket innebär att du kan delta oavsett var du befinner dig.

Fler utbildningar inom digital folkbildning

Bilda erbjuder, utöver denna utbildning, även fler utbildningar inom digital folkbildning. Du hittar utbildningarna alla utbildningar här.