Skip to main content

Utbildning om hybridarrangemang med mobilen

Uppdaterad:

Här finner du den digitala utbildningen om hybridarrangemang med mobilen för dig som ledare, samverkanspart eller medlemsorganisation.

Om utbildningen

Utbildningen är till för dig som vill få handfasta tips på hur du genomför ett hybridarrangemang eller livesänder ett arrangemang med mobilen. Utbildningen innehåller både filmer och text med tips på hur du väljer plattform och bäst förbereder dig inför en sändning till hur du får till en bra kommunikation med publik på plats i rummet och digitalt. Du får även tips och instruktioner på vilken utrustning du behöver och hur du skapar en bra sändning med  ljud-, ljus- och bildkvalitet med mera. Utbildningen behandlar följande delar:

  • Utrustning
  • Ljud, ljus och bild
  • Att välja plattform
  • Så här sänder du
  • Kommunicera med publiken

Genomför utbildningen

Utbildningen är helt digital och du kan göra den på egen hand med din dator, mobil eller surfplatta. Den är gratis, du behöver endast internetuppkoppling för att kunna genomföra den. Utbildningen tar cirka 20-30 minuter och du kan enkelt återvända till den när du vill. Du kommer direkt till utbildningen genom att klicka på knappen nedan.

 

 

Mer information

Öppna lärtillfällen

För dig som gått utbildningen men vill få möjlighet att fördjupa dina kunskaper tillsammans med Bildas ledare och andra deltagare erbjuder vi öppna lärtillfällen, gratis för dig som är ansluten till Bilda. Här får du även möjlighet att ställa frågor utifrån utbildningen kopplade till din egen verksamhets behov.

De öppna lärtillfällena erbjuds kontinuerligt under året. Aktuella lärtillfällen inom digital folkbildning finner du nedan eller på www.bilda.nu/arr.

Alla lärtillfällen erbjuds via Zoom, vilket innebär att du kan delta oavsett var du befinner dig.

Fler utbildningar inom digital folkbildning

Bilda erbjuder, utöver denna utbildning, även fler utbildningar inom digital folkbildning. Du hittar utbildningarna alla utbildningar här.