Skip to main content

Utbildning om digital cirkelpedagogik och metodik

Uppdaterad:

Här finner du den digitala utbildningen om digital cirkelpedagogik och metodik för dig som ledare, samverkanspart eller medlemsorganisation.

Om utbildningen

Utbildningen är till för dig som vill få handfasta tips på pedagogik och metoder som lämpar sig för digital folkbildningsverksamhet. Utbildningen innehåller både filmer och text med tips på hur du bäst förbereder dig inför ett digitalt möte till hur du får till en bra gruppdynamik med övningar lämpade för distansmöten. Du får även tips om och en introduktion i bra interaktiva mötesverktyg och tjänster för att skapa inkludering och engagemang på distans med mera. Utbildningen behandlar följande delar:

  • Praktiska förberedelser
  • Gruppdynamik och övningar
  • Interaktiva mötesverktyg och tjänster
  • Pausövningar och energizers

Genomför utbildningen

Utbildningen är helt digital och du kan göra den på egen hand med din dator, mobil eller surfplatta. Den är gratis, du behöver endast internetuppkoppling för att kunna genomföra den. Utbildningen tar cirka 55 minuter och du kan enkelt återvända till den när du vill. Du kommer direkt till utbildningen genom att klicka på knappen nedan.

 

 

Mer information

Öppna lärtillfällen

För dig som gått utbildningen men vill få möjlighet att fördjupa dina kunskaper tillsammans med Bildas ledare och andra deltagare erbjuder vi öppna lärtillfällen, gratis för dig som är ansluten till Bilda. Här får du även möjlighet att ställa frågor utifrån utbildningen kopplade till din egen verksamhets behov.

De öppna lärtillfällena erbjuds kontinuerligt under året. Aktuella lärtillfällen inom digital folkbildning finner du nedan eller på www.bilda.nu/arr.

Alla lärtillfällen erbjuds via Zoom, vilket innebär att du kan delta oavsett var du befinner dig.

Fler utbildningar inom digital folkbildning

Bilda erbjuder, utöver denna utbildning, även fler utbildningar inom digital folkbildning. Du hittar utbildningarna alla utbildningar här.